Vasco Translator Premium 7"

Puheenkääntäjä Isolla Näytöllä

 • puheen ja tekstin kääntäminen yli 50 kielellä
 • 96% käännöstarkkuus
 • täydellinen ääntäminen
 • helppokäyttöinen
 • tekstin skannaus

Hinta

293 €

Henkilökohtainen Tulkki

Vasco Translator Premium 7" on laite, joka auttaa sinua kommunikoimaan yli 50 eri kielellä!

Vasco Translator Premium 7” oma 96%: n käännöstarkkuuden ja kääntää lauseet muutamassa sekunnissa. Se on yksi maailman tarkemmista ja nopeimmista kääntäjistä. Viiden eri käännösmoottorin avulla se kykenee kääntämään idiomeja sekä yritystoimintaan, tekniikkaan ja lääketieteeseen liittyviä teknisiä termejä. Sitä käyttävät armeija, poliisi, tullivirkailijat, pelastuspalvelut ja valtion yksiköt kaikkialla Euroopassa.

Kuinka se toimii?

Sinun pitää vain puhua tai kirjoittaa sana tai lause, ja Vasco Translator Premium 7" kääntää sen valitsemallesi kielelle. Voit myös käyttää sisäänrakennettua skanneria kääntääksesi nopeasti ruokalistan, liikennemerkin, sähköpostin, tai sanomalehtiartikkelin - Vasco skannaa tekstin ja kääntää sen salamannopeasti.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat kääntää kirjoittamasi tekstin jollekin, käymäsi keskustelun tai lukemasi ruokalistan, voit tehdä sen muutamassa sekunnissa!

Maailman paras käännös

Vasco Translator Premium 7 ”käyttää viittä käännösmoottoria parhaan mahdollisen käännöstarkkuuden saavuttamiseksi (96%). Nämä moottorit kehittyvät jatkuvasti - ja kun näin tapahtuu, Vasco Translator Premium 7 ” kehittyy samalla. Saat ilmaisia päivityksiä elinikäisesti, joten et koskaa menetä mitään!

Helppokäyttöisyys

Vasco Translator Premium 7 "ei vaadi mitään asennuksia.

Lataa. Laittaa päälle. Käännä.

Todella helppoa. Käyttöliittymä on myös erittäin käyttäjäystävällinen - valitse kohdekieli, johon käännät ja mistä käännät ja aloita kääntäminen!

Icon-1
4G-kuuluvuus yli 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuultavissa missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Äidinkielen kaltainen ääntäminen
Icon-4
Tehokas akku, jopa 160 tuntia
Icon-5
5 käännösmoottoria
Icon-6
5 tuuman kosketusnäyttö
Icon-7
Kova kotelo
Icon-7
Tarkka mikrofoni, melunvaimennus

Keskustelut helpoksi

Keskustelujen helpottamiseksi on olemassa erityinen keskustelutila. Kun olet valinnut kohdekielen, paina vain puhuttavan kielen lippu -painiketta ja aloita puhuminen. Se, mitä sanot, näkyy ruudulla omalla kielelläsi sekä kohdekielellä. Paina kaiutinta, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten samoin ja vaihdatte edestakaisin. Ei voisi olla helpompaa käydä keskustelua kahden ihmisen välillä, jotka eivät puhu toistensa kieltä!

Keskustelun lopussa voit vierittää ylöspäin ja lukea koko keskustelun. Se ei ole vain hieno tapa kääntää, vaan se on myös hieno tapa oppimaan uutta kieltä!

Valokuvien kääntäminen skannauksella

Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin kirjoittaa koko ruokalistaa kääntäjälle! Vasco Translator Premium 7 ”-laitteella voit vain skannata ruokalistan ja Vasco kääntää tekstin. Helppoa! Tällä tavoin voit myös lukea esimerkiksi koko vieraskielisen sanomalehden!

Photo translator

Elinikäiset ilmaiset päivitykset

Käännösmoottoreita ja käytettävissä olevaa kielimäärää päivitetään koko ajan edelleen, ja saat Vasco Translator Premium 7 ”:lle ilmaisia päivityksiä elinikäisesti.

Päivitykset ... Päivitykset

Kommunikoi sujuvasti yli 50:llä kielellä

Äänentunnistustoiminnon avulla voit kääntää yli 50 eri kieltä! Ainoa mitä sinun täytyy tehdä on tallentaa tai kirjoittaa sitä mitä haluat kääntää, ja valita kohdekielen. Käännetty sana tai lause näkyy tekstinä ruudulla ja se lausutaan ääneen.

Saatavilla olevien 50:n kielen avulla voit puhua yli 90% maailman väestön kanssa. (Mielestämme se on tosi vaikuttavaa! Jos sanomme niin itsemme.)

Katso kielitaulukosta lisätietoja kielistä.

[langs_list]

Tekniset tiedot

Translator 7 Mitat
Näyttö 7", IPS, 1024 x 600
Suoritin MT8312 kaksoisydin 2 x 1.3 GHz
RAM 1 Gt, DDR 3
ROM 8 Gt
Akku lithium-ionium BP-6T (3,7 V, 7,4 Wh, 2800 mAh)
USB Micro USB
Kuulokkeet 3,5 mm
Mitat 188 x 108 x 7 mm
Paino 279 g
Käyttöohje [manual]

Yhteydet

Vasco Translator on tarkka ja luotettava langattoman Internet-yhteyden ansiosta. Sisäänrakennettu, kansainvälinen SIM-kortti saa sinut tuntemaan kuin laite toimisi offline-tilassa. Tämän ratkaisun mukavuus ja tarkkuus tekevät matkustamisesta ulkomaille helpompaa ja rajoittamatonta – tämän ansiosta keskustelusi ulkomaalaisten kanssa on mukavaa ja helppoa.

Voit ladata SIM-korttiasi milloin tahansa osoitteessa vasco-sim.com

Alla olevalta kartalta näet maat, joissa Vasco Translator toimii.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • Yksikkömuunnin
 • Valuuttamuunnin
 • Kamera
 • Laskin

Pakettiin kuuluu

 • Vasco Translator Premium 7 ” -laite
 • USB kaapeli
 • Laturi
 • käyttöohjeet englanniksi

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border