-20%
Vasco Mini 2

Vasco Mini 2

Juttele yli 50 kielessä ilman rajoituksia!

  • ilmainen ja rajoittamaton nettiyhteys 150 maassa, aina!
  • puheen kääntäminen yli 50 kielellä
  • 96% tarkkuus
  • täydellinen ääntäminen
  • helppo käyttö
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

palautus 14 päivän sisällä

Palautus 14 päivän sisällä

Hinta: 253 €

You save: 51 €

New price

202 €

Tutustu Vasco Mini 2:een - uusimpaan puheenkääntäjään, jonka avulla voit helposti jutella yli 50 kielellä. Sisäänrakennetun kansainvälisen SIM-kortin ansiosta voit käyttää sita täysin ilmaisesti kaikkialla yli 150 maassa. Ei mitään piilokustannuksia, ikuisesti ilmainen nettiyhteys. Tämä on ainoa sellainen ratkaisu!

Maailman paras puheen kääntäjä

Unohda vanhentuneet sanakirjat ja fraasisanakirjat. Vasco Mini 2:n ansiosta tutustut uusiin ihmisiin ympäri maailmaa. Ja sinun ei enää tarvitse puhua vieraita kieliä.

Mini 2 kääntää nopeasti ja virheettömästi. Riittää, että valitset kielen, jota haluat puhua – ja voit heti nauttia rennosta keskustelusta! Kaikki tämä on mahdollista laitteella, joka mahtuu jokaiseen taskuun!

Mini 2 play

Pane sanakirja hyllyyn ja aloita todellinen keskustelu

Kuvittele olevasi ulkomailla. Sinun täytyy kysyä ohjeita. Tai ehkä sinulla on liikekumppani Kiinassa ettekä voi oikeasti kommunikoida? Me kaikki tiedämme tämän tunteen. Sen hankalan hiljaisuuden ja epäonnistuneet yritykset kommunikoida viittomakielellä.

Vascon sähkökääntäjä on luotu just sellaisia tilanteita varten. Sen avulla voit päästä päämäärääsi ja keskustella jokaisen kanssa – niin kuin puhuisit yli 50 kieltä!

vasco mini2

Kuinka se toimii?

Valitse vain sinun kielesi ja toinen kieli, jota haluat puhua, paina painiketta ja sano mitä toivot sanoa.Vasco Mini 2 tunnistaa sen heti, kääntää ja lausuttaa sen ääneen äidinkielenään muistuttavalla tavalla.

Uskomattoman helppo käyttö – toimii heti!

Pelkäätkö teknologiaa? Laita pelkosi sivuun ja ota käteen Vasco Mini 2. Sen intuitiivinen valikko ja isot, fyysiset painikkeet tekevät uusimman generaation laitteesta lapsellisen helppokäyttöinen. Eikä se ole kaikki! Riittää, että otat sen käteen ja voit heti aloittaa keskustelemisen – sinun ei tarvitse konfiguroida mitään eikä ostaa SIM-korttia!

icon1
Tarkka mikrofoni, kohinanvaimennus
icon2
Ilmainen Internet käännöksille yli 150 maassa
icon3
Äidinkielen kaltainen ääntäminen
icon4
Tehokas akku, jopa 160 tuntia
icon5
Intuitiivinen ja yksinkertainen käyttöliittymä
icon6
2 tuuman kosketusnäyttö
icon7
Kova kotelo
icon8
5 käännösmoottoria
icon9
Kaiutin: 84 dB kuultavissa missä tahansa ympäristössä
icon10
Mukavat painikkeet

Etuoikeusjärjestysten voittaja

Luota asiantuntijoihin. Ei ole parempaa puheen kääntäjää kuin Vasco Mini 2. Ei ole tarkempia, nopeampia käännöksiä. Ja kukaan muu ei anna sinun käyttää laitettaan ilmaisesti ja rajoituksetta. Mini 2 on taas voittanut parhaiden sähkökäännösten etuoikeusjärjestyksen!

Katso itse miksi meitä arvostetaan parhaaksi - Vasco-kääntäjät vs. muut käännöslaitteet

Saatat törmätä muihin markkinoilla saataviin kääntäjiin, mutta älä anna niiden huijata itseäsi. Ne kaikki vaativat nettiyhteyden kääntämään tarkalleen mitä haluat sanoa. VAIN Vasco Mini 2 voi tehdä sen ilman lisäkustannuksia yli 150:ssä maassa.

Lisäksi Vasco Mini 2 on AINOA kääntäjä maailmassa, joka yhdistyy viiteen eri käännösmoottoriin ja valitse parhaan kieliparista riippuen, käyttää omia palvelimiaan viidellä mantereella välitöntä käännöstä varten, ja sitä tukee myös meidän oma asiakaspalvelu paikallisella kielelläsi ja maassasi!

Ilmaisia päivityksiä

Vasco Mini 2:ta kehitetään ja parannetaan jatkuvasti. Tiimimme pyrkii antamaan sinulle maksimaaliset mahdollisuudet yhdellä napin painalluksella. Lataa vain kaikki uusimmat päivitykset suoraan laitteellesi!

Ilmaisia päivityksiä ... Update

Vasco Mini 2 toimii yli 50 kielellä!

Se tunnistaa puheen, kääntää ja lukee käännöksen ääneen jopa hyvin meluisassa ympäristössä.

Katso listaa Vasco Mini 2:n käyttämistä kielistä ja toiminnoista.

[langs_list]

Tekniset tiedot

Mini 2 Koko
Näyttö 2”, TFT 240*320
Prosessori MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Akku Lithium-ionium 1200mAh
Kuulokeliitäntä 3.5 mm
USB-tulo Micro USB
Koko 42 x 113 x 12 mm
Paino 70 g
Takuu 24 kuukautta
Käyttöohjeet [manual]

Pariisi, Tokio, New York – ihan sama!

Vasco Mini 2 -puheenkääntäjää voit käyttää rajoituksetta ihan missä vain, sisäänrakennetun SIM-kortin ansiosta. Ei sopimuksia, ei kustannuksia, ei rajoituksia! Kortin ansiosta laite pystyy yhdistymään kaikilla mantereilla sijaitseviin ja 5 käännösmoottoria tukeviin palvelimiimme. Siksi sen tekemät käännökset ovat niin tarkkoja ja laite toimii nopeasti ja tehokkaasti riippumatta siitä, missä olet!

Ihan sama, oletko Yhdysvalloissa vai Japanissa. Vasco Mini 2:n avulla voit keskustella rajoituksetta sekä kaupassa tai kadulla, että pöydän ääressä.

[map_mini]

Sisältää

  • Vasco Mini 2
  • Kansainvälinen SIM-kortti ja ilmainen, elinikäinen nettiyhteys
  • Laturi
  • USB-kaapelie
  • Puolankieliset käyttöohjeet

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border