KETKÄ OLEMME?

Vasco Electronics – Edistynyt teknologia kaikille

Firmamme kansainvälistä luonnetta korostaa se, että puhumme keskenämmekin monta eri kieltä. Kielet ovat meidän erikoisalamme, jota olemme harjoitelleet jo vuosia. Toimimme ja työllistämme ihmisiä ympäri maailmaa: Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa. Viihdymme hyvin monikulttuurisessa ympäristössä ja olemme iloisia oppia.

Toimintamme alusta lähtien olemme panostaneet tuotantoon sekä puhekääntäjien ja sähköisten sanakirjojen jatkuvaan parantamiseen. Pätevä asiantuntijaryhmämme on kehittänyt innovatiivisen sähkökääntäjän nimeltään Vasco Translator, jonka avulla voi kommunikoida yli 50 kielellä. Tämä oli kuitenkin vasta kaikkien saavutustemme alku.

Muodostamamme asiantuntijaryhmä on kehittänyt uusimman ja samalla helppokäyttöisen, monitoimisen laitteen, joka toimii täydellisesti sekä yksinkertaisenä kommunikaattorina että kattavana mobiililaitteena matkailijoille.

Mutta Vasco on enemmän kuin sähkökääntäjät. Meidän ohjelmoijamme erikoistuvat moniin eri aloihin. Niiden asiantuntemuksen pohjalla syntyi IT-palveluja tarjoava Vasco Technologies.

ketkä olemme

Meidän missiomme

Autamme ihmisiä kommunikoimaan.

Meidän sähkökääntäjien ansiosta voit kommunikoida yli 50 kielellä – se on melkein 90% kaikista maailmassa käytetyistä kielistä. Ei ole väliä, oletko työmatkalla vai lomalla. Meidän tehtävämme on auttaa sinua ylittää kaikki kielimuurit.

Meidän tuottemme ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet pysty niitä käyttämään – riittää, että otat ne käteen. Voit heti kommunikoida muiden kanssa!

Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme

Otamme asiakkaamme mielipiteitä hyvin vakavasti, kuuntelemme heidän elämästään ja tutustumme heidän tarpeihinsa huoleellisesti. Näin Vasco Translator syntyi ja kehittyy joka päivä.

Asiakkaillemme kaikkialla maailmassa tarjoamme tukea yli 10 kielessä. Riittää, että kerrot meille, mitä tarvitset – me sopeutamme tuotteemme sinun toivomustesi mukaisesti.

Olemme aina käytettävissäsi. Neuvomme mielellämme, kumman tuotteen sinun kannattaa ostaa ja autamme jos sinulla on kysymyksiä. Riittää, että soitat tai lähetät meille sähköpostin.

Vasco Electronics maailmalla

Toimimme useissa paikoissa ympäri maailmaa ja meillä on muutama logistiikkakeskus eri kaupungeissa. Meillä on myös myyntikonttoreita Yhdysvalloissa, Puolassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Tsekissä, Slovakiassa, Unkarissa ja Kiinassa. Teemme yhteistyötä liikekumppaneiden kanssa Alankomaissa, Intiassa, Indonesiassa ja Malesiassa.

Meidän tuotteemme ovat saatavilla Euroopan isoimmissa maissa, USA:ssa, Kanadassa ja Kaakkois-Aasiassa. Ne voi ostaa myös meidän verkkokaupoistamme sekä useilta suosituilta myyntialustoilta.

Meidän uusin tuotteemme – taskupuhekääntäjä Vasco Mini 2 – valloitti heti markkinat ympäri maailmaa!

kartta

Firmamme kehittyy erittäin nopeasti. Jos haluat aloittaa kanssamme yhteistyön, muttet pysty löytämään meidän edustustoamme omasta maastasi – ota meihin yhteyttä!

Meidän tuotteemme

Tarjoamme nyt 2 tuoteryhmää:

Vasco Mini

Vasco Mini

tarkka, kätevä, innovatiivinen puhekääntäjä

Vasco Translator

Vasco Translator

mukavat, 4-, 5- ja 7-tuuman käännöslaitteet

Työskentelemme myös muiden projektien parissa, muun muassa:

Vasco City Guide

hotelleille suunniteltu mobiiliopas

Horse Manago

kattava verkkoalusta ratsastusharrastajille ja hevossiittoloiden omistajille

Tuotteemme ovat tuhansien ihmisten käytössä koko maailmassa. Meidän sähkökääntäjät toimitetaan myös kouluihin, sairaaloihin, poliisiasemille, tulli- ja vankilapalveluille sekä kauppoihin, eli kaikkialle, missä on tarvetta kommunikoida ulkomaalaisten kanssa, opetta kieliä tai edistää ihmisten yhteisymmärrystä.

sairaaloille
poliisiasemille
kouluille
  • Jos luulet tarvitsevasi tuotteen, jota emme ole vielä kehittäneet – ota meihin yhteyttä! Haluamme antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset!
  • Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa!
  • Jos haluat ensin kokeilla yhtä meidän tuotteistamme – osta se ja aloita testaaminen! Jos et tule sitä tykkäämään – palauta se ja saa rahasi takaisin.
  • Jos haluat liittyä meidän tiimiimme – lähetä hakemus verkkosivustomme kautta.
  • Kiitos kiinnostuksesta firmaamme kohtaan!