Keitä me olemme?

Olemme Vasco Electronics

Vasco Electronics on kansainvälinen yritys, joka on innovaatioiden kärjessä ja johtaa matkustajille suunnattujen käännöslaitteiden alaa. Ulottuvuutemme on aidosti maailmanlaajuinen, ja me olemme vahvasti läsnä kaikkialla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Perustaessamme yrityksen vuonna 2008, Vasco Electronics muutti tapaa, jolla maailma toimii digitaalisen äänikääntämisen ja sanakirjojen avulla.

Yrityksen kokenut insinööritiimi koostuu kansainvälisistä ammattilaisista. Vasco Translator on innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää matkustajat paikallisiin yhteisöihin yli 50 kielellä. Ensimmäinen Vasco Translator sai yrityksen liikkeelle ja henkilöstömme koko, kyky ja intohimo on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Keskitymme edelleen kattavien mobiililaitteiden toimittamiseen matkustajille ja viestinnän helpottamiseen monien vieraiden kielten puhujien välillä.

Olemme koko ajan ajaneet huipputeknisellä alalla eteenpäin aggressiivisesti. Nyt kun Vascon suunnittelu- ja kehitysryhmä on parhaimmillaan, etsimme yhteistyökumppaneita uusille projekteille. Kumppanina luomme synergisesti uutta arvoa ja tarjoamme etuja, joita muuten ei ehkä ole saatavilla. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tällaista osaamista tuodaksesi oman ohjelmistoprojektisi eloon.

ketkä olemme

Mistä kaikki alkoi

Vasco Electronics - yrityksen perustaja on Maciej Góralski, joka on yrityksen omistaja ja CEO. Maciej on ammatiltaan ensihoitaja ja hän tietää ensikädessä, että toisen ymmärtäminen voi olla ero elämän ja kuoleman välillä. Hänen halunsa ymmärtää ja auttaa potilaita kannusti häntä etsimään tehokkaita tapoja, joiden avulla hän voi kommunikoida ihmisten kanssa eri kielillä. Näin hän kiinnostui elektronisten kääntäjien markkinoista. Mahdollisuudet olivat kiinnostavat, mutta hän oli tyytymätön markkinoiden tarjontaan. Niinpä hän keräsi oikeita ihmisiä, jotka auttoivat häntä perustamaan Vasco Electronicsin. Tänä päivänä Vasco kääntäjiä tunnetaan laajasti ja pidetään markkinoiden parhaina käännöslaitteina. Niitä käyttävät niin yksityishenkilöt, yritykset, kuin ammattilaiset ympäri maailmaa - myös ensihoitajatkin.

Meitä ajava voima

Tuomme maailman yhteen hajottamalla kielimuurin ja kääntämällä keskustelut reaaliajassa.

Vasco Translators -laitteet kääntävät yli 50 kielen välillä. Näihin kieliin kuuluvat yleisimmin maailmassa (90%) puhutut kielet. Laitteemme antavat sinulle avaimet olla yhteydessä jopa miljardeihin ihmisiin! Olit sitten lähdössä lomalle tai liikematkalle, sillä ei ole väliä, sillä Vaso hajottaa kielimuurit.

Pääperiaatteenamme on aina ollut tehdä tuotteistamme mahdollisimman intuitiivisia ja selkeitä. Vasco Translator -laitteella sinun ei tarvitse koskaan huolehtia asennuksesta, sillä sinun pitää vain ottaa laite laatikosta ulos ja laittaa se päälle.

Huolehdimme asiakkaistamme

Kerro meille tarpeesi ja me kuuntelemme. Paikalliset palvelutiimimme tarjoavat erinomaista tukea yli kymmenellä kielellä. Kun sanomme, että asiakkaamme ovat kuninkaamme ja kuningattaremme, tarkoitamme sitä todella - jokaisella kielellä. Kuuntelemme heidän mielipiteitään ja ideoitaan ja käytämme niitä hyväksemme uusissa suunnitteluissamme.

Kyky luoda yhteyksiä herätti yrityksemme eloon, ja se on ollut elintärkeää laajentumisemme aikana. Kun asiakkaat puhuvat, räätälöimme tuotteemme heidän tarpeisiinsa sopivaksi ja otamme ne huomioon tulevassa kehityksessä. Tuemme myös sinua ja autamme päättämään, mikä tuote on oikea sinulle. Tarjoamme tukea myös ostoksen jälkeen. Jos Vasco-tuotteellesi tapahtuu jotain, soita tai lähetä sähköpostia, ja tukipalvelu vastaa mahdollisimman pian.

Vasco Electronics:in maailmanlaajuinen ulottuvuus

Vasco Electronics:illa on pääkonttorit Yhdysvalloissa Cheyennessä, Wyomingissa, Kiinan Shenzhenissä ja Krakovan kaupungissa Puolassa. Lisäksi meillä on Iso-Britannian, Ruotsin, Suomen, Tanskan, Saksan, Ranskan, Italian, Espanjan, Tšekin, Slovakian ja Unkarin aluetoimistot.

Kumppanimme ja työntekijämme sijaitsevat Malesiassa, Indonesiassa ja Intiassa sekä Alankomaissa Euroopassa. Voit helposti ostaa tuotteitamme Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa, samoin kuin verkossa omassa verkkokaupassamme ja monilta suosituilta verkkokauppasivustoilta.

Tällainen kukoistava markkina vastaa yrityksemme kasvua. Jos et löydä Vasco Electronics -laitteita kotimaasi markkinoilta ja haluaisit tulla kumppaniksemme, ota meihin yhteyttä.

kartta

Tuotteemme

Vasco Electronics tarjoaa kolme eri tuotelinjaa maailman markkinoilla:

Vasco M3

Vasco Translator M3

Ergonominen ja kätevä pieni äänikääntäjä, joka sopii käteen

Vasco Translator

Vasco Translator

Huippuluokan äänikääntäjä

shop and office translator

Vasco Shop & Office Translator

sähköinen kääntäjä kaupoille,

toimistoille ja julkisille laitoksille

Muita merkittäviä hankkeita, joissa olemme mukana, ovat esimerkiksi:

Vasco City Guide

mobiiliopas, joka on suunnattu hotelleille

Horse Manago

kattava verkkopalvelu hevosurheilun ystäville, tallin omistajille ja ratsastusta harrastaville

Löydät Vasco Electronicsin tuotteita kaikkialta, kuten sairaaloista, poliisilaitoksista ja muista julkisen turvallisuuden laitoksista, armeijasta ja koulutuslaitoksista kaikilla tasoilla. Löydät meidät paikoissa, joissa on aina tärkeää auttaa ihmisiä kommunikoimaan keskenään eri kielillä. Jos etsit jotain, jota ei vielä ole olemassa, ota meihin yhteyttä, koska voimme tehdä siitä todellisuuden!

sairaaloille

Sairaaloille

poliisiasemille

Poliisiasemille

kouluille

Kouluille

Vasco Electronics
  • Vasco Electronicsin tulevaisuus on valoisa! Olemme vahvassa asemassa kilpailijoitamme vastaan ja panostamme kärkiasemassa pysymiseen. Pyrimme palvelemaan kasvavia markkinasegmenttejä, kuten eläkeläisiä ja fyysisesti aktiivisia seikkailumatkailijoita. Olipa kyse iskunkestävistä koteloista, taitettavista näytöistä, kannettavista laitteista, edistyneestä akkutekniikasta tai monista muista uusista ominaisuuksista, pyrimme toimittamaan uusia ominaisuuksia vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien käyttötapoja.
  • Ota yhteyttä rohkeasti - jutellaan lisää!
  • Jos haluat kokeilla jotain tuotteistamme, osta se testinä! Jos et pidä siitä, palauta se ja saat rahasi takaisin.
  • Jos haluat liittyä Vasco Electronics -tiimiin, ota yhteyttä Career -sivumme kautta.