Media meistä

Forbes

Lehti kuvasi Mini2:ta "harkiten valmistetuksi tuotteeksi, joka toimitetaan sisäänrakennetun kansainvälisen SIM-kortin kanssa niin, että se toimii langattomasti (ilman WiFi:tä) 150 maassa. Siinä on värinäyttö, joka on melko helppo navigoida"

Tech Princess

Vasco Translator Mini 2 voitti GSMA Global Mobile Award 2020-palkinnon (GLOMO-palkinto) kategoriassa "Paras kytketty kuluttajalaite".

Entertainment Focus

Mini 2:ta tekee entistäkin paremmaksi sillä, että mukana tulee oma esiasennettu SIM-kortti, joten sitä ei tarvitse kytkeä matkapuhelimeen tai WiFi-verkkoon sen käyttämiseksi.

Business People

Pienet ja suuret ratkaisut suhteemme teknologiaan helpottamiseksi. Innovaatio on todella ulottuvilla.

Good Morning San Diego

Tämä on upea yksikkö kaikille! Good Morning San Diego esitteli Vasco Mini 2:n parhaaksi kuluttajalaitteeksi, joka löydettiin Las Vegasin CES-messuilta!

GQ Italia

Joulu 2019, parhaat tekniset välineet sinulle, joka matkustaa paljon. Vasco Mini 2 valittiin yhdeksi parhaimmista teknisistä laitteista jouluksi!

Vanity Fair Italia

"Parhaat joululahjaideat hämmästyttämään kaikkia teknologisilla välineillä" Vanity Fair-lehden italialainen painos on valinnut Vascon kääntäjät parhaaksi joululahjaksi.

My Company Polska

"Niiden laitteita käyttää Scotland Yard, sekä puolalaiset sairaalat ja vankilalaitokset. Ne tarjoavat yli 50 kieltä, jotka mahdollistavat viestinnän 90 prosenttiin maailman väestöstä".

Polska The Times

"Puolalainen yritys tekee yhteistyötä 700 teleoperaattorin kanssa ympäri maailmaa varmistaakseen laitteidensa jatkuvan pääsyn Internetiin, mikä on välttämätöntä käännöksille. Tämän ansiosta laitteet toimivat 150 maassa ..."

Rzeczpospolita

"Maciej Góralskin hallinnassa oleva yrityks kasvaa jättiläiseksi sähköisten kääntäjien markkinoilla. Sen laitteita käyttävät, paitsi turistit, myös siviili-, pelastus- ja virkapalvelut"

Gazeta Wyborcza

"Pienet elektroniset äänikääntäjät, sekä mobiilit sanakirjat, on tehty helpottamaan kaikkien ulkomaille matkustavien, etenkin ympäri maailmaa matkustavien turistien ja yrittäjien, elämää."