PowerBox latauspaketti

  • kovakuorinen laatikko
  • laturi (USA)
  • 2 adapteria (EU, UK)
  • latauspankki, jossa on 2 USB porttia
  • johto
  • autolaturi
Lähetetään 24h-sisällä

Lähetetään 24h-sisällä

turvallinen maksu

turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta

59 €

Box Kit matkustajille, jotka haluavat ladata laitteitaan liikkeellä ollessaan

Matkustamisen pitäisi olla täynnä mahtavia kokemuksia, eikä sinun pitäisi joutua huolehtimaan laitteidesi lataamisesta. Siksi olemme suunnitelleet PowerBoxin - mahtavan latauspaketin matkustajille. Laita se käsilaukkuusi tai reppuusi suunnatessasi retkille, eikä sinun tarvitse koskaan enää huolehtia akun loppumisesta.

PowerBoxiin kuuluu Vasco voimapankki (10 000mAh), USA:n latausjohto, kaksi adapteria (EU ja UK) sekä USB johto, jolla voit ladata Vasco kääntäjän. Mutta se ei ole ainoa laite, jonka voit ladata voimapankin avulla - se voi ladata melkein minkä tahansa älypuhelimen tai tabletin myös. Itse asiassa, voit ladata kahta laitetta samaan aikaan, sillä siinä on kaksi USB porttia. Liitä vain johto laitteeseen ja olet valmis!

Voimapankki ehkäisee myös mahdollisia vahinkoja, joita voi sattua liittäessäsi laitteen seinäpistorasiaan, jossa ei ole yhteensopivaa jännitettä.

PowerBox itsessään on valmistettu kovakuorisesta materiaalista ja sen mitat ovat 18 x 24 cm. Se on täydellinen voimapankin, adapterien ja latausjohtojen säilyttämiseen yhdessä paikassa. Laatikko ehkäisee myös niiden vaurioitumisen.