-20%
Vasco Translator Solid 4"

Vasco Translator Solid 4"

kova äänikääntäjä

 • käännä ääntä ja tekstiä yli 50:n kielen välillä
 • tarkka 96%:n käännöstaso
 • veden-, iskun- ja pölynkestävä
 • ihanteellinen vaikeisiin olosuhteisiin
 • integroitu valokuvien kääntäjä -toiminto
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta: 361 €

Säästät: 72 €

Uusi hinta

289 €

Vasco Translator Solid 4" kääntäjä erottuu edukseen iskun-, pölyn- ja vedenkestävänä laitteena, joka sopii ulkoilmakäyttöön. Siinä on kova suojakuori, joka sopii hyvin matkustavalle seikkailijalle. Voit käyttää sitä karuissa olosuhteissa, jossa voi tulla vastaan mutaisia ja märkiä olosuhteita.

Laitteessa on responsiivinen ja intuitiivinen kosketusnäytöllä toimiva käyttöjärjestelmä. Ohjelmistoa ei tarvitse ladata ja SIM-kortti kuuluu pakettiin. Lataa vain laite ja olet valmis käyttämään sitä.

Vasco Translators laitteet omaavat kovan standardin, sillä niissä on 96% käännöstaso ja ne tunnistavat sanontoja sekä liike-elämään, tekniseen ja lääketieteelliseen sanastoon liittyviä sanoja. Sen kestävyys, nopeus ja tarkkuus tekevät Vasco Translator Solid 4” kääntäjästä hätäammattilaisten, sotilasyksikköjen ja valtion laitosten ensimmäisen valinnan.

Miten se toimii?

Puhu tai kirjoita sana tai lause ja Vasco Translator Solid 4” kääntää sen valitsemallesi kielelle. Voit myös ottaa valokuvan kääntääksesi ruokalistan, liikennemerkin, sähköpostin tai sanomalehden nopeasti - Vasco skannaa kuvan tekstin ja kääntää sen.

Lyhyesti sanottuna, yrität sitten kääntää kirjoittamasi tekstin, käymäsi keskustelun tai lukemasi ruokalistan, voit tehdä sen muutamassa sekunnissa!

solid play

Suunniteltu helppokäyttöiseksi

Vaikka Vasco Translator Solid 4” tulee käyttöohjeen kanssa, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää sitä. Suunnittelimme sen niin helpoksi käyttää, että tiedät intuitiivisesti, kuinka sitä käytetään heti kytkiessäsi sen päälle. Napsauta vain valikkopainiketta, valitse toiminto ja olet valmis!

Icon-1
3G-nettiyhteys 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuuluvuus missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Natiivipuhujan omainen ääntäminen
Icon-4
Pitkäkestoinen akku, jopa 240 tuntia
Icon-5
6 käännösmoottoria
Icon-6
4” kosketusnäyttö
Icon-7
Vahva, vedenpitävä, pöly- ja iskunkestävä kotelo
Icon-7
Tarkka mikrofoni, melun vähentäminen

Keskustelutila

Laitteessa on erityinen keskustelutila*, jonka avulla keskustelu virtaa. Kun olet napsauttanut kieltä, jolle haluat kääntää jotain, paina kielesi lippua ja aloita puhuminen. Se, mitä sanot, näkyy näytöllä sekä kohdekielellä että omalla kielelläsi. Paina kaiutinta, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten samoin. Ei voisi olla helpompaa tapaa käydä keskustelua sellaisen henkilön kanssa, joka ei puhu omaa kieltäsi!

Keskustelun lopussa voit skrollata ruutua ylöspäin lukeaksesi koko keskustelun. Se ei ole vain loistava tapa auttaa kääntämään keskustelua, vaan sen avulla voit myös oppia uuden kielen.

*Tätä kääntäjämallia suositellaan erityisesti ihmisille, jotka tarvitsevat kääntäjää äärimmäisissä olosuhteissa. Ominaisuuksiensa, kotelonsa ja käyttötarkoituksensa rakennustyömailla tai erämaaretkillä vuoksi se sopii vähemmän käytettäväksi jokapäiväisissä tilanteissa, kuten puhuessaan ravintolassa, kaupassa tai hotellissa. Jos sinun on kommunikoitava tällaisissa tilanteissa, suosittelemme muita kääntäjiämme: Vasco Translator M3 ja Vasco Mini 2.

Käännä ruokalistoja, kylttejä ja sanomalehtiä

Valokuvien kääntäjä skannaa kuvan, jonka otat sisäänrakennetulla kameralla ja kääntää sen sitten valitsemallesi kielelle. Sinun ei enää tarvitse panikoida vieraskielisen ruokalistan suhteen tai turhautua, koska et ymmärrä sanomalehden otsikoita! Ota kuva ja käännä se!

Valokuvien kääntäjä

Päivitykset

Kun lisäämme uuden kielen tai päivitämme ohjelmistoa, laite ilmoittaa sinulle uusimmasta versiosta. Napsauta “Päivitä” pyydettäessä: se on kuin matkapuhelimen ohjelmiston päivittämistä.

Päivitykset ... päivitykset

Kielet

Katso alla olevasta taulukosta, mitkä kielet Vasco Translator Solid 4” tunnistaa. Lisäämme jatkuvasti uusia kieliä, joten luettelo kasvaa jatkuvasti!

[langs_list]

Tiedot

Translator 5 Mitat
Näyttö 4" kosketusnäyttö, IPS multitouch 800x480 pxls
Suoritin Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 Gt
Kamera etu 2 Mpx, taka: 5 Mpx
Akku Ladattava litium-ioni, 3000 mAh
USB Mikro-USB
Vedenkestävyys IP-68
Mitat 135 x 75 x 20 mm
Paino 230 g
Käyttöohje [manual]

Liitettävyys

Vasco Translator Solid 4” omaa 96% tarkkuuden, koska se toimii kuuden eri käännösmoottorin kanssa. Nämä käännösmoottorit on kytketty palvelimeemme Saksassa välitöntä ja tietoturvallista kääntämistä varten, joten toisin kuin muut, vain yhtä käännösmoottoria käyttävät elektroniset kääntäjät, Vasco tarjoaa sekä nopeita että turvallisia käännöksiä.

Internetin tarpeen vuoksi Vasco Translator Solid 4” sisältää sisäänrakennetun SIM-kortin, joka toimii 160 eri maassa. Kun ostat laitteen, sen mukana tulee datapaketti, jonka avulla voit kääntää noin 5000 lausetta. Sen jälkeen voit helposti ladata kortin verkkosivuillamme.

Loimme sisäisen SIM-kortin, jotta sinun ei tarvitse ostaa uutta jokaisesta vierailemastasi maasta tai maksaa huimia datamaksuja. Useimmat muut sähköiset kääntäjät eivät tarjoa tätä.

Jos sinulla on ilmainen WiFi-yhteys hotellissa, lentokentällä tai kahvilassa, kirjaudu sisään. Se toimii samalla tavalla kuin älypuhelimesi.

Alla oleva kartta näyttää maat, joissa Vasco Translator Solid 4” toimii.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • yksikkömuunnin
 • valuuttamuunnin
 • kamera
 • laskin

Sisältää

 • Vasco Translator Solid 4”
 • laturi
 • USB-johto
 • käyttöohje englanniksi

Tuotearvostelu

Keskimääräinen arvio star star star star star_border 4

star star star star star_border 4/5
Jani , 2020-02-21

Työskentelen virolaisien, latvialaisien, puolalaisien ja tsekkilaisien toimittajien kanssa, nyt vihdoin kommunikoimme sujuvasti. Tämä on tosi kova laite ja selviää kaikissa olosuhteissa. Huom se voi olla liian kova heikoille käsiille.

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border