-20%
Vasco Translator Premium 7"

Vasco Translator Premium 7"

Kääntäjä, jossa on suurin näyttö

 • käännä ääntä ja tekstiä yli 50 kielen välillä
 • tarkka 96% käännöstaso
 • helppo käyttää
 • jokainen aksentti täydellisesti lausuttuna
 • integroitu kuvakäännöstoiminto
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta: 293 €

Säästät: 59 €

Uusi hinta

235 €

Tulkkausassistenttisi

Vasco Translator Premium 7" antaa sinulle mahdollisuuden puhua yli 50 kielellä!

Vasco Translator Premium 7" johtaa markkinoita nopealla ja tarkalla käännöksellä. Se ymmärtää puhutut lauseet sekunneissa ja saavuttaa jatkuvasti 96%:n käännöstarkkuuden. Voimaa saadaan kuudesta käännösmoottorityypistä, jotka ymmärtävät murteet ja lääketieteellisen, liiketoimintaan liittyvän ja teknisen sanaston. Sotilasyksiköt, poliisilaitokset ja valtion virastot ympäri Eurooppaa käyttävät Vasco Translator -laitteita kielimuurin päihittämiseen.

Miten se toimii?

Puhu tai kirjoita sana tai lause, ja Vasco Translator Premium 7" kääntää sen valitsemallesi kielelle. Ota valokuva kääntääksesi nopeasti sähköpostin, sanomalehtiartikkelin, liikennemerkin tai ravintolan ruokalistan. Vasco lukee kirjoituksen kuvassa ja kääntää sen. Kun kirjoitat, puhut tai yrität lukea tekstiä, saat välittömän käännöksen.

Vasco Translator Premium 7 play

Jatkuvia parannuksia ja erinomainen tarkkuus

Kuuden käännösmoottorin käyttöstrategia ohjaa Vasco -kääntäjien ilmiömäistä menestystä. Emme kuitenkaan ole tyytyväisiä 96% tarkkuuteen. Jatkamme tuotteiden kehittämistä entistä tarkemmiksi. Kaikki asiakkaamme saavat uusimmat päivitykset aina ilmaiseksi. Se varmistaa, että Vasco Translator Premium 7" antaa sinulle aina parhaat mahdolliset tulokset.

Aloittaminen on helppoa

Miten pääset alkuun?

Vasco Translator Premium 7" -liittymä on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Valitse kielet, joihin käännät ja mistä käännät - olet valmis!

Ei asennusta:

 • lataa laite
 • laita se päälle
 • käännä

Se on niin helppoa!

Icon-1
3G-nettiyhteysyli 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuuluvuus missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Natiivipuhujan omainen ääntäminen
Icon-4
Pitkäkestoinen akku, jopa 240 tuntia
Icon-5
6 käännösmoottoria
Icon-6
7” kosketusnäyttö
Icon-7
Vahva kotelo
Icon-8
Tarkka mikrofoni, melun vähentäminen

Kitkaton kielen sujuvuus

Laitteessa on erityinen keskustelutila, joka tekee rennosta vuoropuhelusta luonnollisemman ja helpomman. Kun olet valinnut kohdekielen, napsauta ja pidä alhaalla sen kielen lippua, jota puhut, ja aloita puhuminen. Se, mitä sanot, näkyy ruudulla kohdekielellä samoin kuin omalla kielelläsi. Paina kaiutinpainiketta, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten saman, ja vaihdatte näin edestakaisin. Ei voi olla enää helpompaa käydä keskustelua kahden sellaisen ihmisen välillä, joilla ei ole yhteistä kieltä!

Keskustelun lopussa voit skrollata keskustelua ylöspäin lukeaksesi sen kokonaan. Se ei ole vain loistava tapa auttaa kääntämään, vaan se on myös erinomainen tapa oppia uusi kieli.

Kuvakääntäjä

Ei ole mitään uuvuttavampaa kuin kirjoittaa kääntäjään koko ruokalista täynnä tuntemattomia sanoja! Vasco Translator Premium 7” -sovelluksella sinun tarvitsee vain ottaa kuva ja laite kääntää tekstin automaattisesti. Helppoa. Voit lukea koko sanomalehden tällä tavalla!

Kuvien kääntäjä

Päivitykset ovat aina ilmaisia

Käännösmoottorit kehittyvät edelleen, ja käytettävissä olevien kielten määrä kasvaa. Saat ilmaisia päivityksiä Vasco Translator Premium 7" -laitteeseesi aina.

Päivitykset ... Päivitykset

Jopa yli 50 kieltä

Äänentunnistustoiminnon avulla voit kääntää yli 50 eri kieltä! Sinun pitää vain puhua tai kirjoittaa käännettävät sanat tai lauseet ja valita kohdekieli. Laite tulostaa käännetyn tekstin näytölle ja puhuu sen ääneen.

Tällä hetkellä käytettävissä olevat 50 kieltä antavat sinun puhua yli 90%:n kanssa maailman väestöstä. (Mielestämme se on aika vaikuttavaa! Vaikka sanomme niin itsekin.)

Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja kielistä:

[langs_list]

Tiedot

Translator 7 Mitat
Näyttö 7” IPS 1024 x 600
Suoritin MT8312 Dual-core 2 x 1.3 GHz
RAM 1 GB, DDR 3
ROM 8 Gt
Akku Litium-ioni BP-6T (3.7V, 7.4Wh, 2800mAh)
USB Micro USB
Kuulokeliitäntä 3,5 mm
Mitat 188 x 108 x 7 mm
Paino 279 g
Käyttöohje [manual]

Liitettävyys

Vasco Translator on tarkka ja luotettava langattoman internetin takia. Sisäänrakennettu kansainvälinen SIM-kortti saa sinut tuntumaan siltä kuin laite toimisi offline-tilassa. Kortin avulla laite muodostaa yhteyden omaan palvelimeemme, joka sijaitsee Saksassa ja tukee 6 käännösmoottoria. Sen takia käännökset ovat niin tarkkoja ja tietoturvallisia. Tämän ratkaisun mukavuus ja tarkkuus tekevät keskustelusi ulkomaalaisten kanssa luotettavaksi ja nautinnolliseksi. Näin ollen sinulla on elävämpi ja mieleenpainuvampi kokemus joka kerta.

Voit ladata SIM-korttisi osoitteessa vasco-sim.com

Alla oleva kartta näyttää maat, joissa Vasco Translator toimii.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • yksikkömuunnin
 • valuuttamuunnin
 • kamera
 • laskin

Sisältää

 • Vasco Translator Premium 7”
 • USB-johto
 • laturi
 • käyttöohje englanniksi

Tuotearvostelu

Keskimääräinen arvio star star star star star 5

star star star star star 5/5
Tami , 2020-06-15

Tosi hieno! Yristyksen asiakaspalvelu on myös erittäin avulias ja ystävällinen

star star star star star 5/5
Merja , 2020-02-21

Hämmästyttävän hyödyllinen laite. Ymmärtää ja puhuu suomea hyvin. Minulla on se koko ajan pöydälläni ja käytän sitä päivittäin työskennellessäni kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Suuri näyttö ja vahva kaiutin tekevät käytön todella helppoa, vaikka minulla ei ole mitään kokemusta sellaisten tuotteen kanssa.

star star star star star 5/5
Juha , 2020-02-21

Suosittelen tätä tuotetta erityisesti vanhemmille käyttäjille, koska se on koonsa vuoksi mukavin. Tilasin aiemmin Mini 2 kääntäjän, ja vaikka se toimi hyvin, se oli liian pieni sormilleni ja silmilleni. Ei sellaisia ongelmia tässä. Asiakaspalvelu auttoi vaihdossa ja kaikki meni tosi nopeasti.

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border