-30%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Huippuluokan äänikääntäjä

 • käännä ääntä ja tekstiä yli 50 kielen välillä
 • tarkka 96% käännöstaso
 • puhu yli 100 ihmiselle heidän omalla kielellään
 • jokainen aksentti täydellisesti lausuttuna
 • integroitu kuvakäännöstoiminto
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

* Suuren kysynnän vuoksi jotkut värit voidaan toimittaa myöhemmin.

Hinta: 294 €

Säästät: 88 €

Uusi hinta

206 €

Tässä on uuden sukupolven äänikääntäjä! Vasco Translator Premium 5" kääntää sanoja, sanontoja tai lauseita 50 kielen välillä. Nopean, luotettavan ja selkeän käännöksen ja ääntämisen ansiosta voit keskustella kaukaisissa maissa, vaikka et puhuisikaan paikallista kieltä.

Miten se toimii?

Vasco Translator Premium 5" on edistyksellinen laite, joka on varustettu huipputeknisellä äänentunnistusjärjestelmällä. Se ymmärtää lauseen kontekstin, murteet sekä erikoissanaston (ammatti, lääketiede, tekniikka) virheettömästi. Puhu lause ääneen tai kirjoita se kääntäjään ja se antaa sinulle nopeasti tarkan käännöksen.

Vasco Translator Premium 5" yhdistyy kuuteen erilaiseen käännösmoottoriin, jotka tarjoavat erittäin tarkkoja käännöksiä. Meillä on myös oma palvelin, joka sijaitsee Saksassa ja tuottaa tietoturvallisia sekä uskomattoman nopeita tuloksia.

Vasco Translator Premium 5 play

Kääntäjä kaikille

Kuluttajat ja laitokset ympäri maailmaa antavat Vasco Electronicsille täydet pisteet. Ne mainitsevat käännöslaitteidemme nopeuden, tarkkuuden ja intuitiivisen suunnittelun. Nämä ovat joitakin tekijöitä, jotka ovat saaneet sotilasyksiköt, poliisilaitokset, lääketieteelliset järjestöt ja erilaiset ammatilliset laitokset ympäri maailmaa ottamaan käyttöön kääntäjämme.

Helppo käyttää

Vasco Translator Premium 5" on uskomattoman helppokäyttöinen. Se ei vaadi asennusta - kytke vain virta päälle ja aloita kääntäminen. Käyttöliittymä on niin intuitiivinen, että ymmärrät, kuinka sitä käytetään heti kättelyssä.

Icon-1
4G-nettiyhteys yli 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuuluvuus missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Natiivipuhujan omainen ääntäminen
Icon-4
Pitkäkestoinen akku, jopa 240 tuntia
Icon-5
6 käännösmoottoria
Icon-6
5” kosketusnäyttö
Icon-7
Vahva kotelo

Helpot keskustelut

Suunnittelimme erityisen keskustelutilan, jonka avulla keskustelut sujuvat helpommin. Kun olet valinnut kielen, johon haluat kääntää jotain, napsauta ja pidä ensisijaisen kielen lippu alhaalla ja aloita puhuminen. Sanasi näkyvät ruudulla kohdekielellä samoin kuin omalla kielelläsi. Paina kaiutinpainiketta, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten samoin, ja vaihdatte edestakaisin pitääkseenne keskustelua yllä. Ei voisi olla enää luonnollisempaa puhua henkilölle, joka ei puhu sinun kieltäsi!

Voit skrollata koko keskustelun milloin tahansa keskustelun aikana ylöspäin. Tämä auttaa sinua sekä kääntämään että opettelemaan kokonaan uuden kielen.

Kuvakääntäjä ruokalistoille, kylteille ja sanomalehdille

Kuvakääntäjän ansiosta voit kääntää nopeasti ravintolan ruokalistan, kyltin, esitteen tai liikennemerkin. Valokuvan tekstin lukeminen voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta Vasco Translator Premium 5” skannaa kuvan kirjoituksen ja kääntää sen. Photo Translator -toiminto tukee yli 40 kieltä.

Kuvien kääntäjä

MultiTalk: Puhu monille ihmisille eri kielillä

MultiTalk on aivan uusi Vasco Translators -laitteiden toiminto, joka mahdollistaa keskustelut useiden ihmisten kanssa kerralla. MultiTalk voi yhdistää jopa 100 ihmistä kerralla, henkilökohtaisesti tai etäyhteydellä. Sillä, puhuuko ryhmä kahta tai viittäkymmentä eri kieltä, ei ole väliä niin kauan kuin Vasco tukee kieliä. Käännös on välitön ja 96% tarkka. MultiTalk on täydellinen ratkaisu kokouksiin ja konferensseihin sekä matkaoppaille, jotka puhuvat suurelle ihmisryhmälle.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Päivitykset ovat aina ilmaisia

Vasco Electronics on kansainvälisesti johtava sähköisten kääntäjien valmistaja. Käytämme edistynyttä tekniikkaa luodaksemme helppokäyttöisiä laitteita, jotka tarjoavat nopeita ja tarkkoja käännöksiä. Ohjelmistot, samoin kuin käyttämämme käännösmoottorit päivittyvät jatkuvasti, ja annamme päivitykset vapaasti kaikkien asiakkaidemme saataville. Lisäämme jatkuvasti uusia kieliä. Ja kun ne tulevat saataville, saat ne ilmaiseksi.

Päivitykset ... Päivitykset

Puhu yli 50 kieltä

Kääntäjä tunnistaa puheen yli 50 kielellä. Seuraavassa taulukossa esitetään Vasco Translator Premium 5”:n eri toiminnot.

[langs_list]

Tiedot

Translator 5 Mitat
Näyttö: 5”, IPS, HD LCD 1280*720
Suoritin: MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 Gt
ROM 8 Gt
Akku: Litium-ioni 2200mAh
USB Micro USB
Kuulokeliitäntä: 3,5 mm
Mitat: 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Paino: 143 g
Käyttöohje: [manual]

Liitettävyys

Vasco Translator Premium 5” käyttää kuutta erilaista käännösmoottoria korkean käännöstarkkuuden saavuttamiseksi. Se tarkoittaa sitä, että laitteen on oltava yhteydessä Internetiin toimiakseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia langattoman verkon käytöstä - sisäänrakennettu kansainvälinen SIM-kortti yhdistää sinut turvalliseen, Saksassa sijaitsevaan palvelimeen siellä, missä olet. Oheisessa kartassa näkyvät maat, joissa Vasco Translator Premium 5” toimii, kunhan saatavilla on matkapuhelimen kenttää.

Voit ladata SIM-korttisi koska vain osoitteessa vasco-sim.com.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • yksikkömuunnin
 • valuuttamuunnin
 • kamera
 • laskin

Pakettiin kuuluu

 • Vasco Translator Premium 5”
 • USB-johto
 • laturi
 • käyttöohje englanniksi

Tuotearvostelu

Keskimääräinen arvio star star star star star 4.75

star star star star star 5/5
Miksu , 2020-06-15

Todella hyvä ja helppokäyttöinen!

star star star star star 5/5
Hanna , 2020-02-21

tuo laite muutti elämääni, nyt minulla ei enää oo ahdistusta ennen tapaamisia kansainvälisten edustajien kanssa työssä. Tiedän myös, että jos englantini epäonnistuu, voin aina kääntyä tähän laitteeseen. Fantastinen käännöstarkkuus

star star star star star_border 4/5
Matti , 2020-02-21

Valokuvakääntäjä oli erittäin hyödyllinen lomalla

star star star star star 5/5
Antero , 2020-02-21

Käytän kääntäjää sekä ammattimaisesti että yksityisesti, ja se ei ole vielä pettynyt minua. Ensimmäistä kertaa elämässäni kommunikoin helposti ruotsalaisten kanssa!

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border