-20%
Free Internet Vasco Mini 2

Vasco Mini 2

Äänikääntäjä, jossa on elinikäinen, rajaton, ilmainen internetyhteys

  • käännökset yli 50 kielen välillä
  • käännökset 96% tarkkuudella
  • palvelimen tukemat käännökset ilmaisen Internetin kautta
  • toimii yli 150 maassa
  • ääntää jokaisen kielen täydellisesti
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta: 293 €

Säästät: 59 €

Uusi hinta

235 €

Ilmainen internet

Kaikki äänikääntäjät tarvitsevat Internet-yhteyden toimiakseen. Vasco Mini 2:ssa on sisäänrakennettu kansainvälinen SIM-kortti, joka mahdollistaa Internetin ilmaisen ja rajattoman käytön kääntämiseen yli 150 maassa. Ei kuukausimaksuja, ei uusimismaksuja, ei rajoja, täysin ilmaiseksi.

Ilmainen nettiyhteys

Maailman paras äänikääntäjä

glomo-award

Enää ei tarvitse täyttää matkalaukkua kirjoilla. Mini 2 korvaa kaikki kömpelöt kirjat, joita tarvitsisit jokaisessa vierailemassasi maassa. Se kuuntelee, mitä sanot ja muuntaa sen valitsemiesi kielten välillä, ääntäen käännöksen ääneen oikealla aksentilla. Sitten se kääntää myös keskustelun toisen puolen.

Vasco Mini 2 ylläpitää jatkuvaa 96% tarkkuutta, sen helppokäyttöinen käyttöliittymä mahtuu käteen ja taskuun ja se tuottaa välittömät käännökset. Nämä ovat joitakin syitä, miksi se on tunnustettu maailman parhaaksi kääntäjäksi.

Laita Vasco Mini 2 päälle ja lähde liikkeelle! Suoraan pakkauksesta!

Kaikki nämä ominaisuudet auttoivat meitä voittamaan Best Connected Consumer Device GSMA:n vuoden 2020 Global Mobile Award (GLOMO)-palkinnon. Tuomarit kuvailivat Vasco Mini 2:ta "älykkääksi ja erityiseksi tuotteeksi, joka ymmärtää markkinarakonsa - tämä yritys on pitänyt asiat yksinkertaisena ja keskittynyt laadukkaaseen toimivuuteen - nämä ovat hyviä toimintaperiaatteita."

Mini 2 play

Saat ystäviä ympäri maailmaa

Kuvittele, että olet matkalla ja eksynyt vieraassa maassa. Sinun on pyydettävä ohjeita. Tai ehkä olet siellä liiketapaamisessa. Joka tapauksessa selkeä kommunikointi on kriittistä. Olemme kaikki olleet sellaisessa tilanteessa: vaivautunut hiljaisuus, kun et ymmärrä ulkomaalaisen sanoja, ja kömpelöt eleet, joiden avulla yrität saada heidät ymmärtämään sinua.

Ei hätää! Käytä vain uutta Vasco Mini 2 -laitettasi. Se rikkoo kaikki kielimuurit huolimatta siitä, puhutko ranskalaiselle kokille vai kiinalaiselle liikemiehelle. Vasco Mini 2 -laitteen avulla keskustelu on sujuvaa ja elämä palkitsee kovan työsi!

vasco mini2

Käyttövalmis suoraan paketista

Pelkäätkö teknologiaa? Vasco Mini 2 on niin intuitiivinen ja suoraviivainen kuin mahdollista. Siinä on kaksi nappia, joiden ansiosta käyttäminen on helppoa. Kokoonpanoa ei tarvita. Ota se vain ulos laatikosta ja aloita puhuminen yli 50 kielellä.

Mini 2 play
icon1
Tarkka mikrofoni, melun vähentäminen
icon2
Ilmainen, elinikäinen ja rajaton nettiyhteys yli 150 maassa
icon3
Natiivipuhujan omainen ääntäminen
icon4
Pitkäkestoinen akku, jopa 160 tuntia
icon5
Intuitiivinen ja yksinkertainen käyttöjärjestelmä
icon6
2” kosketusnäyttö
icon7
Vahva kotelo
icon8
Viisi käännösmoottoria
icon9
Kaiutin: 84 dB kuuluvuus missä tahansa ympäristössä
icon10
Mukavat napit

Sähköisten kääntäjien arvosteluiden voittaja

Luota ammattilaisiin. Ei ole olemassa parempaa sähköistä kääntäjää kuin Vasco Mini 2. Tällä nopeudella ei ole saatavilla tarkempaa käännöstä. Ei ole olemassa ketään muuta, joka voi tarjota netin ilmaiseksi ja rajattomana. Mini 2 on sähköisten kääntäjien arvosteluiden voittaja!

Selvitä itse, miksi olemme paras vaihtoehto – Vasco kääntäjät vs. muut käännöslaitteet

Saatat kohdata muita kääntäjiä markkinoilla, mutta älä hämäänny. Kaikki niistä tarvitsevat käännöksiä varten nettiyhteyden. VAIN Vasco Mini 2 voi tehdä sen ILMAN LISÄMAKSUJA jopa yli 150 MAASSA.

Sen lisäksi Vasco Mini 2 on AINOA kääntäjä maailmassa, joka voi yhdistää viiteen eri käännösmoottoriin ja valita niistä parhaat riippuen valitsemastasi kieliparista. Se yhdistyy meidän eurooppalaiseen palvelimeemme ja tuottaa välittömän käännöksen meidän asiakaspalvelutiimimme avulla paikallisella kielellä omassa maassasi!

Ilmaiset päivitykset

Vasco Mini 2 kehittyy ja paranee koko ajan. Tiimimme työskentelee tarjotakseen sinulle parhaat mahdollisuudet yhden napin painalluksella. Lataa vain viimeisimmät päivitykset suoraan laitteeseesi!

Ilmaiset päivitykset ... Ilmaiset päivitykset

Vasco Mini 2 tukee yli 50 kieltä

Katso kielet, joita voit kääntää Vasco Mini 2 -laitteen avulla:

[langs_list]

Tekniset tiedot

Mini 2 Koko
Näyttö TFT 240 x 320 pikseliä, 2,0 tuuman kosketusnäyttö
Prosessori MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Akku Lithium-ionium 1200mAh
Kuulokeliitäntä Mini-Jack (3.5 mm)
USB-tulo Micro USB
Mitat 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Paino 0.15 lb (70 g)
Takuu 24 kuukautta
Käyttöohje [manual]

New York – Tokio – Rio – Vasco Mini 2 toimii kaikkialla

Vasco Mini 2 saavuttaa nopeuden ja käännöstarkkuuden sisäänrakennetulla SIM-kortilla, joka yhdistää palvelimiimme mistä päin maailmaa tahansa.

Ei enää huolta sopimuksista, korkeista kustannuksista ja roaming -maksuista; Vasco Mini 2 -laitteessa ei ole piilokuluja! Se toimii rajoituksetta yli 150 maassa! Alla oleva kartta näyttää tarkemmin, missä.

[map_mini]

Sisältää

  • Vasco Mini 2
  • kansainvälinen SIM-kortti
  • laturi
  • USB-johto
  • käyttöohje suomeksi

Tuotearvostelu

Keskimääräinen arvio star star star star star 5

star star star star star 5/5
Matti , 2020-06-15

Hyvä laite

star star star star star 5/5
Arttu , 2020-06-11

Kiva laite, kyllä toimii hyvin

star star star star star 5/5
Heikki , 2020-02-21

Todella hyvä laite, matkustan usein Aasiaan ja tämä helpotti kommunikointia paikallisten kanssa, kun englannin kieli ei riittänyt. Mahtuu taskuun

star star star star star 5/5
Seppo , 2020-02-21

Vähän pieni mulle... Mutta olin vaikuttunut käännöslaadusta, joten vaihdin sen suurempaan laitteeseen tosi ongelmitta. Erittäin ammattitaitoinen suomenkielinen asiakaspalvelu!

star star star star star 5/5
Pasi Tampereelta , 2020-01-03

Loistava laite, erittäin nopea ja käännökset kuulostaa todella hyviltä. Helppokäyttöinen ja ei tarvitse murehtia toimiiko netti. Suosittelen lämpimästi jotka haluavat keskustella eri kielillä ihmisten kanssa. Vielä kun saisi Viron kielen mukaan niin olisi hyvä juttu.

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border