Vasco Mini 2

Äänikääntäjä, jossa on elinikäinen, rajaton, ilmainen internetyhteys

 • käännökset yli 50 kielen välillä
 • käännökset 96% tarkkuudella
 • palvelimen tukemat käännökset ilmaisen Internetin kautta
 • toimii yli 150 maassa
 • ääntää jokaisen kielen täydellisesti
 • taskukääntäjä

Arkistoitu tuote

Tämä tarjous on arkistoitu.

Tutustu muihin tuotteisiimme:

Tapaa meidän huippuluokan puheenkääntäjä! Vasco Mini 2 - luotettava kääntäjä auttaa sinua kommunikoimaan ympäri maailmaa yli 50 kielellä - ja ei ole väliä, vaikka et puhu mitään niistä. Käytä Vasco Mini 2 kääntäjää saadaksesi uusia ystäviä missä ja milloin tahansa.

Ilmainen internet

Jokainen puheen kääntäjä tarvitsee Internet-yhteyden toimiakseen. Vasco Mini 2 -kääntäjässä on sisäänrakennettu kansainvälinen SIM-kortti, joka mahdollistaa Internetin ilmaisen ja rajattoman käytön kääntämiseen yli 150 maassa. Kortin avulla laite voi muodostaa yhteyden omaan palvelimeemme, joka sijaitsee Saksassa ja tukee 6 käännösmoottoria! Sen takia käännökset ovat niin tarkkoja ja tietoturvallisia. Vasco toimii nopeasti ja tehokkaasti missä tahansa! Ei kuukausimaksuja, ei uusimismaksuja, ei rajoja, täysin ilmaiseksi.

Ilmainen nettiyhteys

Miten se toimii?

Vasco Mini 2 -kääntäjä on erittäin helppo käyttää - se toimii suoraan laatikosta. Valitse vain kieli ja kohdekieli, jota haluat puhua, paina painiketta ja sano mitä haluat sanoa. Vasco Mini 2 -kääntäjä tunnistaa, kääntää ja puhuu lauseen heti kuin äidinkielenään kieltä puhuva.

Mini 2 play

Uraauurtava tekniikka

glomo-award

Enää ei tarvitse täyttää matkalaukkua kirjoilla. Vasco Mini 2 luotettava kääntäjä korvaa kaikki kömpelöt kirjat, joita tarvitsisit jokaisessa vierailemassasi maassa. Se kuuntelee, mitä sanot ja muuntaa sen valitsemiesi kielten välillä, ääntäen käännöksen ääneen oikealla aksentilla. Sitten se kääntää myös keskustelun toisen puolen.

Vasco Mini 2 -kääntäjä ylläpitää jatkuvaa 96% tarkkuutta, sen helppokäyttöinen käyttöliittymä mahtuu käteen ja taskuun, ja se tuottaa välittömät käännökset. Nämä ovat joitakin syitä, miksi se on tunnustettu maailman parhaaksi kääntäjäksi.

Laita Vasco Mini 2 -kääntäjä päälle ja lähde liikkeelle! Suoraan pakkauksesta!

Kaikki nämä ominaisuudet auttoivat meitä voittamaan välitön kääntäjä -laitteellamme Best Connected Consumer Device GSMA:n vuoden 2020 Global Mobile Award (GLOMO)-palkinnon. Tuomarit kuvailivat Vasco Mini 2 -kääntäjää "älykkääksi ja erityiseksi tuotteeksi, joka ymmärtää markkinarakonsa - tämä yritys on pitänyt asiat yksinkertaisena ja keskittynyt laadukkaaseen toimivuuteen - nämä ovat hyviä toimintaperiaatteita."

Saat ystäviä ympäri maailmaa

Kuvittele, että olet matkalla ja eksynyt vieraassa maassa. Sinun on pyydettävä ohjeita. Tai ehkä olet siellä liiketapaamisessa. Joka tapauksessa selkeä kommunikointi on kriittistä. Olemme kaikki olleet sellaisessa tilanteessa: vaivautunut hiljaisuus, kun et ymmärrä ulkomaalaisen sanoja, ja kömpelöt eleet, joiden avulla yrität saada heidät ymmärtämään sinua.

Ei hätää! Käytä vain uutta Vasco Mini 2 -laitettasi. Se rikkoo kaikki kielimuurit huolimatta siitä, puhutko ranskalaiselle kokille vai kiinalaiselle liikemiehelle. Vasco Mini 2 -laitteen avulla keskustelu on sujuvaa ja elämä palkitsee kovan työsi!

vasco mini2

Käyttövalmis suoraan paketista

Pelkäätkö teknologiaa? Vasco Mini 2 -kääntäjä on niin intuitiivinen ja suoraviivainen kuin mahdollista. Siinä on kaksi nappia, joiden ansiosta käyttäminen on helppoa. Kokoonpanoa ei tarvita. Ota se vain ulos laatikosta ja aloita puhuminen yli 50 kielellä.

Henkilökohtainen kielen opettaja

“Jos puhut miehelle hänen ymmärtämällä kielellä, se menee päähänsä. Jos puhut hänen kanssaan hänen omalla kielellään, se menee hänen sydämeensä.” - Nelson Mandela.

Käytä Vasco Mini 2 -kääntäjää harjoittaaksesi kielitaitoasi ja päästäksesi paikallisten ihmisten sydämiin. Käännä ja toista sanoja, sanontoja ja kokonaisia lauseita luonnollisesti. Kuuntele Vascon täydellistä ääntämistä tehdäksesi korostuksestasi täydellisen. Vasco Mini 2 sähköinen äänikääntäjä on suuri apu minkä tahansa tuetun kielen oppimisessa.

icon1
Tarkka mikrofoni, melun vähentäminen
icon2
Ilmainen, elinikäinen ja rajaton nettiyhteys yli 150 maassa
icon3
Natiivipuhujan omainen ääntäminen
icon4
Pitkäkestoinen akku, jopa 160 tuntia
icon5
Intuitiivinen ja yksinkertainen käyttöjärjestelmä
icon6
2” kosketusnäyttö
icon7
Vahva kotelo
icon8
10 käännösmoottoria
icon9
Kaiutin: 84 dB kuuluvuus missä tahansa ympäristössä
icon10
Mukavat napit

Selvitä itse, miksi olemme paras vaihtoehto

Saatat kohdata muita kääntäjiä markkinoilla, mutta älä hämäänny. Kaikki niistä tarvitsevat käännöksiä varten nettiyhteyden. VAIN Vasco Electronicsin kääntäjät - Vasco Translator M3 ja Vasco Mini 2 - voivat tehdä sen ILMAN LISÄMAKSUJA jopa yli 150 MAASSA.

 • Vasco sähköinen kääntäjä vs. muut käännöslaitteet
 • Ilmainen elinikäinen internet
 • 10 eri käännösmoottoria
 • Data varastoidaan suojattuna Euroopan Unionissa
 • Suunniteltu ja kehitetty EU:ssa
 • Toimettu EU:sta
 • Valikko käännetty suomeksi ja yli 20 muuksi kieleksi
 • Paikallinen tuki, joka on aina valmis auttamaan, omalla kielelläsi

Ilmaiset päivitykset

Vasco Mini 2 kehittyy ja paranee koko ajan. Tiimimme työskentelee tarjotakseen sinulle parhaat mahdollisuudet yhden napin painalluksella. Lataa vain viimeisimmät päivitykset suoraan laitteeseesi!

Ilmaiset päivitykset ... Ilmaiset päivitykset

Vasco Mini 2 tukee yli 50 kieltä

Katso kielet, joita voit kääntää Vasco Mini 2 -laitteen avulla:

[langs_list]

Tekniset tiedot

Mini 2 Koko
Näyttö TFT 240 x 320 pikseliä, 2.0 tuuman kosketusnäyttö
Prosessori MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Akku Lithium-ionium 1200mAh
Kuulokeliitäntä Mini-Jack (3.5 mm)
USB-tulo Micro USB
Mitat 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Paino 70 g
Takuu 24 kuukautta
Käyttöohje [manual]

New York – Tokio – Rio – Vasco Mini 2 toimii kaikkialla

Ei enää huolta sopimuksista, korkeista kustannuksista ja roaming -maksuista; Vasco Mini 2 -laitteessa ei ole piilokuluja! Se toimii rajoituksetta yli 150 maassa! Alla oleva kartta näyttää tarkemmin, missä.

[map_aeris]

Sisältää

 • Vasco Mini 2 -kääntäjä
 • kansainvälinen SIM-kortti
 • suojakotelo - ilmainen lahja!
 • laturi
 • USB-johto
 • käyttöohje suomeksi