-20%
Vasco Translator Solid 4"
 • kääntää puhetta ja tekstiä yli 50:lle eri kielelle
 • käännöstarkkuus huimat 96 %
 • veden-, pölyn- ja iskunkestävä
 • ihanteellinen vaikeisiin olosuhteisiin
 • valokuvien kääntäminen
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta: 293 €

Säästät: 59 €

Uusi hinta

235 €

Vasco Translator Solid 4" on pöly-, veden- ja iskunkestävä puheen- ja tekstinkääntäjä. Suojakuorensa ansiosta voit käyttää sitä melkein missä tahansa. Täydellinen seikkailumatkoihin, koska et koskaan tiedä milloin seuraavan kerran pyörit mudassa!

Vasco Translator Solid 4” –kääntäjällä on 96-prosenttinen käännöstarkkuus ja se ymmärtää liiketoiminnallista, lääketieteellistä ja teknistä terminologiaa sekä sanamuotoa. Tämän ansiosta se on varmasti yksi markkinoiden parhaista elektronisista kääntäjistä. Tarkkuutensa ja nopeutensa ansiosta sitä käyttävät hätäkeskuksien työntekijät, asevoimat ja useat hallituslaitokset ympäri Eurooppaa.

Vasco Translator Solid 4" on intuitiivisella käyttöliittymällä, erittäin helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse asentaa erikseen mitään ohjelmistoja tai edes ostaa SIM-korttia (se sisältyy toimitukseen). Lataa vain akku ja aloita kääntäminen!

Miten se toimii?

Sinun pitää vain puhua tai kirjoittaa sanoja tai lauseita ja Vasco Translator Solid 4” kääntää sen valitsemallesi kielelle. Voit myös ottaa valokuvan, kääntääksesi nopeasti esimerkiksi ruokalistan, liikennemerkin, sähköpostin tai sanomalehtiartikkelin - Vasco skannaa kuvan tekstin ja kääntää sen.

Lyhyesti sanottuna, olkoon tavotteenasi sitten kääntää kirjoittamasi teksti, käymäsi keskustelu tai lukemasi ruokalista, Vascolla käännät sen muutamassa sekunnissa!

Erittäin helppoa käyttää

Vaikka Vasco Translator Solid 4” –kääntäjän mukana tulee käyttöohje, et todennäköisesti tule tarvitsemaan sitä. Se on suunniteltu niin helppokäyttöiseksi, että ymmärrät välittömästi, miten sitä käytetään heti, kun kytket sen päälle. Napsauta vain valikkopainiketta ja valitse toiminto!

Icon-1
4G-kuuluvuus yli 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuultavissa missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Äidinkielen kaltainen ääntäminen
Icon-4
Tehokas akku, jopa 160 tuntia
Icon-5
5 käännösmoottoria
Icon-6
4-tuuman kosketusnäyttö
Icon-7
Kova, vedenpitävä, pöly- ja iskunkestävä kotelo
Icon-7
Tarkka mikrofoni, melunvaimennus

Keskustelutila

Keskustelujen helpottamiseksi on olemassa erityinen keskustelutila. Kun olet napsauttanut kieltä, johon haluat kääntää, napsauta ja pidä painettuna puhuttavan kielen lippua ja aloita puhuminen. Se, mitä sanot, näkyy näytöllä omalla kielelläsi sekä kohdekielellä. Paina kaiutin-näppäintä, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten samoin ja vaihdatte edestakaisin vuorotellen. Keskustelu kahden ihmisen välillä, jotka eivät puhu toistensa kieltä, ei voisi olla helpompaa! Keskustelun lopussa voit vierittämällä selata läpi koko keskustelun. Tämä ei ole vain helppoa ja sujuvaa kääntämistä vaan myös erinomainen tapa oppia uutta kieltä!

Valokuvien kääntäjä: käännä ruokalistoja, opasteita, sanomalehtiä

Valokuvien kääntäjä skannaa tekstit sisäänrakennetulla kameralla, ja kääntää sen sitten valitsemallesi kielelle. Sinun ei enää tarvitse panikoida vieraskielisen ruokalistan kanssa tai turhautua, koska et ymmärrä sanomalehden otsikoita! Ota vain valokuva ja Vasco kääntää sen sinulle!

Valokuvien kääntäjä

Päivitykset

Kun lisäämme uuden kielen tai päivitämme ohjelmistoa, saat päivitykset laitteellesi ilmaiseksi. Napsautat vain ’päivitä’, kun pyydetään, samalla tavalla kun päivittäessäsi matkapuhelimen ohjelmistoja.

Päivitykset ... päivitykset

Kielet

Katso alla olevasta taulukosta, mitkä kielet Vasco Translator Solid 4” tunnistaa. Uusia kieliä lisätään jatkuvasti, joten luettelo kasvaa koko ajan!

[langs_list]

Tekniset tiedot

Translator 5 Mitat
Näyttö Kosketusnäyttö 4 ", IPS multitouch 800x480 pikseliä
Prosessori Neliydin 1,3 GHz
RAM 1 Gt
Kamera Edessä 2 Mpx, takana: 5 Mpx
Akku Rechargeable lithium-ionium, 3000 mAh
USB Mikro-USB
IP-luokitus IP-68
Mitat 135 x 75 x 20 mm
Paino 230 g
Käyttöohje [manual]

Toimivuus

Syynä siihen, että Vasco Translator Solid 4” kääntäjän tarkkuus on 96 % , on se, että se toimii yhdessä viiden erilaisen online-käännösmoottorin kanssa. Nämä käännösmoottorit on kytketty eurooppalaiseen palvelimeen, joten toisin kuin muut vain yhtä käännösmoottoria käyttävät elektroniset kääntäjät, Vasco tarjoaa erittäin nopeita ja tarkkoja käännöksiä.

Internet-tarpeen vuoksi Vasco Translator Solid 4” sisältää sisäänrakennetun SIM-kortin, joka toimii 150 eri maassa. Kun ostat laitteen, sen mukana tulee kielipaketti, jonka avulla voit kääntää noin 5000 lausetta. Siitä eteenpäin sitä on helppo täydentää verkkosivustomme kautta .

Loimme sisäisen SIM-kortin, jotta sinun ei tarvitse ostaa uutta simiä jokaisesta vierailtavasta maasta tai maksaa törkeitä datamaksuja. Useimmat muut elektroniset kääntäjät eivät tarjoa tätä mahdollisuutta.

Jos sinulla on ilmainen wifi-yhteys hotellissa, lentokentällä tai kahvilassa, kirjaudu siihen samalla tavalla, kuin teet puhelimellasikin.

Alla oleva kartta näyttää maat, joissa Vasco Translator Solid 4” toimii.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • Yksikkömuunnin
 • Valuuttamuunnin
 • Kamera
 • Laskin

Pakettiin kuuluu

 • Vasco Translator Solid 4” – laite
 • Laturi
 • USB kaapeli
 • Käyttöohjeet englanniksi

Tuotearvostelu

Keskimääräinen arvio star star star star star_border 4

star star star star star_border 4/5
Jani , 2020-02-21

Työskentelen virolaisien, latvialaisien, puolalaisien ja tsekkilaisien toimittajien kanssa, nyt vihdoin kommunikoimme sujuvasti. Tämä on tosi kova laite ja selviää kaikissa olosuhteissa. Huom se voi olla liian kova heikoille käsiille.

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border