-10%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Huippuluokkainen Puheenkääntäjä

 • puheen kääntäminen yli 50 kielellä
 • 96% käännöstarkkuus
 • helppokäyttöinen
 • täydellinen ääntäminen
 • sisäänrakennettu kuvien kääntäjä
Toimitus 0 EUR

Toimitus 0 EUR

Turvallinen maksu

Turvallinen maksu

14-päivän palautusoikeus

14-päivän palautusoikeus

Hinta: 293 €

Säästät: 29 €

Uusi hinta

264 €

Vasco Translator Premium 5" on uuden sukupolven puheenkääntäjä, joka tunnistaa ja kääntää kaikki lauseet yli 50:llä kielellä. Täydellisen ääntämisen ja nopean käännöksen ansiosta voit kommunikoida vapaasti ulkomailla ilman kielitaitoa.

Miten se toimii?

Vasco Translator Premium 5 "on edistyksellinen laite, joka on varustettu huippuluokan puheentunnistusjärjestelmällä. Se voi virheettömästi tunnistaa minkä tahansa lauseen kontekstin, samoin kuin idiomit ja ammattisanaston (liiketalous, lääketiede, tekniikka). Sinun pitää vain puhua lause ääneen tai kirjoittaa se kääntäjään, saadaksesi tarkan käännöksen.

Vasco Translator Premium 5 "on kytketty viiteen erilaiseen online-käännösmoottoriin, minkä vuoksi sillä on todella suuri käännöstarkkuus. Meillä on myös palvelimia ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että saat käännökset uskomattoman nopeasti verrattuna muihin kääntäjiin, jotka usein käyttävät vain yhtä palvelinta .

Kääntäjä, joka sopii kaikille

Asiakkaat arvostavat Vasco-kääntäjää ympäri maailmaa. Sen korkea tarkkuus ja käännösnopeus yhdessä intuitiivisen käyttöjärjestelmän kanssa ovat johtaneet siihen, että sitä käyttävät asevoimat, poliisi ja useat lääketieteen / hätäapualan ammattilaiset sekä erilaiset ammatilliset laitokset kaikkialla Euroopassa.

Se on todella helppokäyttöinen

Vasco Translator Premium 5 " – laitteen käyttö on uskomattoman helppoa. Se ei vaadi käyttäjältään minkäänlaista asennusta. Kytke vain virta päälle ja aloita kääntäminen. Käyttöjärjestelmä on niin järkeenkäypä, että tiedät heti kuinka käyttää sitä heti kun kytket sen päälle!

Icon-1
4G-kuuluvuus yli 160 maassa, sopimusta ei tarvita
Icon-2
Kaiutin: 84 dB kuultavissa missä tahansa ympäristössä
Icon-3
Äidinkielen kaltainen ääntäminen
Icon-4
Tehokas akku, jopa 160 tuntia
Icon-5
5 käännösmoottoria
Icon-6
5-tuuman kosketusnäyttö
Icon-7
Kova kotelo

Keskustelut helpoksi

Keskustelujen helpottamiseksi on olemassa erityinen keskustelutila. Kun olet valinnut kohdekielen, paina vain puhuttavan kielen lippu -painiketta ja aloita puhuminen. Se, mitä sanot, näkyy ruudulla omalla kielelläsi sekä kohdekielellä. Paina kaiutinta, jos haluat kuulla käännöksen ääneen.

Henkilö, jonka kanssa puhut, tekee sitten samoin ja vaihdatte edestakaisin. Ei voisi olla helpompaa käydä keskustelua kahden ihmisen välillä, jotka eivät puhu toistensa kieltä!

Voit milloin tahansa vierittää koko keskustelun ylöspäin ja lukea sen. Se ei ole vain hieno tapa kääntää, vaan se on myös hieno tapa oppia uutta kieltä!

Kuvien kääntäjä: käännä ruokalistoja, opasteita, sanomalehtiä

Kuvien kääntäjän ansiosta voit kääntää nopeasti ravintolan ruokalistan, kyltin, esitteen tai liikennemerkin. Kuvan kääntäminen saattaa kuulostaa oudolta, mutta Vasco Translator Premium 5 ” skannaa kuvan tekstin ja sitten kääntää sen. Tämä toiminto on saatavilla 40:llä kielellä.

Kuvien kääntäjä

MultiTalk: Keskustele monien ihmisten kanssa monilla kielillä

MultiTalk on upouusi Vasco-kääntäjien toiminto, joka mahdollistaa keskustelut useiden ihmisten kanssa samaan aikaan. MultiTalk voi yhdistää jopa 100 ihmistä samaan keskusteluun. Tätä voi käyttää joko kasvotusten tai etäyhteyden kautta. Sillä, puhuuko ryhmä kahta vai viittäkymmentä eri kieltä, ei ole merkitystä, kunhan Vasco tukee näitä kieliä. Käännös tehdään välittömästi, 96% tarkkuudella. Se on täydellinen ratkaisu yrityskokouksiin ja konferensseihin sekä matkaoppaille, jotka puhuvat suurelle ihmisryhmälle.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Päivitykset ovat aina ilmaisia

Vasco Electronics on johtava kansainvälinen sähköisten kääntäjien tuottaja. Laitteemme käyttävät edistynyttä tekniikkaa helppokäyttöisten laitteiden luomiseen, jotka tarjoavat nopeita ja tarkkoja käännöksiä. Ohjelmistoja sekä käyttämiämme käännösmoottoreita päivitetään jatkuvasti ja päivitykset ovat saatavilla ilmaiseksi kaikille asiakkaillemme. Lisäämme myös jatkuvasti uusia kieliä. Heti kun uudet kielet ovat saatavilla, saat ne ilmaiseksi.

Päivitykset ... Päivitykset

Puhu 50:llä eri kielellä

Kääntäjä tunnistaa puhetta yli 50 kielellä.

[langs_list]

Tekniset tiedot

Translator 5 Mitat
Näyttö: 5 ”, IPS, HD LCD 1280 * 720
Suoritin: MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 Gt
ROM 8 Gt
Akku: Lithium-ionium 2200mAh
USB Micro USB
Kuulokkeiden tulo: 3,5 mm
Mitat: 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Paino: 143 g
Käyttöohje: [manual]

Yhteydet

Vasco Translator Premium 5 ” käyttää viittä erilaista online-käännösmoottoria korkean käännöstarkkuuden saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että toimiakseen sen on oltava yhteydessä Internetiin. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko sinulla pääsy WiFi-yhteyteen - sisäänrakennettu kansainvälinen SIM-kortti yhdistää sinut palvelimiin ympäri maailmaa. Alla olevassa kartassa näkyvät maat, joissa Vasco Translator Premium 5 ” toimii, kunhan matkapuhelinverkko löytyy.

Voit ladata SIM-korttiasi milloin tahansa osoitteessa vasco-sim.com.

Alla olevassa kartassa näet maat, joissa Vasco Translator toimii.

[map_translator]

Lisätoiminnot

 • Yksikkömuunnin
 • Valuuttamuunnin
 • Kamera
 • Laskin

Pakettiin kuuluu

 • Vasco Translator Premium 5 ” –sähköinen kääntäjä
 • USB kaapeli
 • Laturi
 • Käyttöohjeet englanniksi

Kerro muille, mitä luulet tästä tuotteesta

star_border star_border star_border star_border star_border